Quantcast
Channel: Noticies
Viewing all 1984 articles
Browse latest View live

El Passeig Marítim de Mataró tindrà wifi gratuït durant tot l’any

$
0
0

El TecnoCampus, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró, ofereix per segon estiu consecutiu un servei de wifi gratuït a les platges de Mataró. El wifi estarà disponible a les platges del Varador i del Callao, i aquest any també funcionarà a la platja de Sant Simó. Una de les principals novetats d’enguany és que la prestació del servei s’ampliarà durant tot l’any.

El servei representa, a més d'un avantatge per als banyistes de les platges, una oportunitat per promocionar els serveis turístics de la ciutat i perquè els usuaris coneguin les activitats organitzades per locals de restauració i oci del front marítim, d’entre altres aspectes. Aquesta infraestructura compta amb una xarxa d’accés que interconnecta tots els punts de servei wifi amb el TecnoCampus, des d’on es presta el servei. En aquest sentit, la xarxa està formada per vuit punts emissors d’última generació distribuïts al llarg de les platges.


El TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró convoquen la 17a edició dels Premis Creatic a les millors iniciatives empresarials

$
0
0

El TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró han obert la 17a convocatòria dels Premis Creatic, dirigits a projectes emprenedors i empreses de recent creació relacionats amb la tecnologia i la innovació. Amb una llarga trajectòria, aquests guardons contribueixen al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme, promovent la iniciativa empresarial oferint suport econòmic i logístic. Les empreses Sirsa i Banc Sabadell són les patrocinadores dels premis, dotats amb un total de 16.000 euros en les diverses categories.

Els Premis Creatic reconeixen als guardonats en dues categories: Millor Idea Empresarial i Millor Start-up. En ambdós casos, el primer i segon classificat rebran un premi en metàl·lic de 5.000 i 3.000 euros respectivament. Els premiats també gaudiran d'altres importants beneficis que els ajudaran a impulsar els seus projectes empresarials: es podran allotjar, amb una bonificació del 50% el primer any, al parc empresarial TecnoCampus, actualment seu de més de 120 empreses; i en la categoria de Millor Idea Empresarial, també tindran accés a l'Openspace, en fase de pre-incubació, per desenvolupar el seu projecte durant sis mesos i posteriorment allotjar-se a la Incubadora. A més, tots els premiats podran participar en el Programa Innoemprèn 2017.

Les candidatures als premis es poden presentar fins al 9 d'octubre de 2017. En una primera fase de selecció, un comitè intern format per representants del Tecnocampus i altres entitats col·laboradores d'aquests premis seleccionarà 6 projectes finalistes en cadascuna de les categories entre tots els candidats. Posteriorment, els finalistes hauran de presentar el projecte en un format elevator pitch davant el jurat, que escollirà els guanyadors.

Un any més, en el marc dels Premis Creatic també es lliurarà el guardó a l'Emprenedoria Universitària, que reconeix el millor projecte emprenedor d'entre els que plantegen els estudiants del Tecnocampus. En aquesta edició, el premi presenta una novetat important: el guanyador podrà participar al Imagine Express 2018, programa destinat a generar negocis en el sector mòbil, que té lloc durant un viatge de 4 dies en tren des de Barcelona a París i Londres al marc del Mobile World Congress. I com en anys anteriors, també veurà recompensat el seu treball a les aules amb una assignació preferent d'allotjament a la Pre-incubadora del Tecnocampus.

Els premis Creatic, que es lliuraran el 16 de novembre de 2017 en un acte al TecnoCampus, han ajudat al llarg de més de tres lustres a emprenedors i emprenedores a posar en marxa projectes empresarials d'èxit. La llista de guanyadors de les edicions anteriors mostra la diversitat dels projectes als quals els Creatic han donat suport, i entre els quals hi ha empreses com FootballAim guardonada l'any passat en la categoria Start-up.

Segons explica Sergi Broto, CTO i cofundador de FootballAim, "guanyar el premi Creatic de l'any passat ens ha permès entrar a formar part de l'ecosistema emprenedor que ha creat Tecnocampus. Així, ara tenim accés a recursos, programes i experts que abans no coneixíem, i que ens permeten solucionar els dubtes que ens sorgeixen a mesura que FootballAim creix. Per a nosaltres, això és molt important, ja que som una empresa jove i hem notat molt l'ajuda rebuda des de l'entrada al parc tecnològic. A banda, TecnoCampus ens ha proporcionat una oficina on desenvolupar les activitats de l'empresa, així com un conjunt d'espais comuns en què conèixer a gent emprenedora que comparteix els mateixos objectius i inquietuds ".

Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l'Ajuntament de Mataró amb el patrocini del programa BStartup de Banc Sabadell i l'empresa Serveis Industrials Reunits (Sirsa). A més, col·laboren la Diputació de Barcelona, el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (GENTIC), la delegació al Maresme de la Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, la xarxa d'inversors BANC, Club d'Inversió Tecnocampus i Bytemaster.

Connectar la universitat amb la formació professional en l’àmbit de la logística

$
0
0

Els professors del Grau en Logística i Negocis Marítims del TecnoCampus Jesús E. Martínez, també coordinador del grau, i José Miguel Aliaga van impartir la setmana passada algunes de les sessions de formació en els àmbits de la logística i la cadena de subministrament dirigides a docents de cicles formatius adscrits a la Generalitat de Catalunya.

Aquest és el segon any que el TecnoCampus col·labora en aquesta iniciativa, impulsada per l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, que té per objectiu connectar i unificar els continguts que es donen en els diferents nivells educatius en relació al sector de la logística, una àrea d’especialització cada com més demanada en el món laboral. El coordinador del grau, Jesús E. Martínez, destaca que actualment el Grau en Logística i Negocis Marítims del TecnoCampus és una formació única i singular al territori català, i que participar en projectes d’aquest tipus consoliden el grau com “un referent acadèmic en aquestes àrees de coneixement”.


 

El TecnoCampus acull una trobada de la xarxa de ciutats intel·ligents

$
0
0

El TecnoCampus ha acollit avui una trobada de Catalonia SmartLab, una xarxa de ciutats intel·ligents on es experimentar solucions innovadores basades en la tecnologia. La trobada celebrada avui s'ha centrat en la possibilitat d'aplicar solucions per millorar la gestió de residus, a la qual les administracions locals destinen molts recursos i on cal avançar en solucions més eficients i sostenibles.

En la benvinguda, la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, i l'alcalde, David Bote, han apuntat que Mataró està compromesa en la recerca de solucions per millorar els serveis al ciutadà. El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró (a la imatge), ha destacat que la revolució tecnològica que està en marxa representa una gran oportunitat per als ajuntaments en la seva relació amb els ciutadans.

Es posa en marxa la web del pla estratègic TecnoCampus 2022

$
0
0

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ha posat en marxa una nova web per fer difusió del pla estratègic TecnoCampus 2022. L'espai web mostra de manera visual i atractiva el document del Pla Estratègic 2022, posant l'èmfasi en el disseny d'una experiència d'usuari adequada, acompanyada d'una arquitectura dels continguts consistent i un disseny de la interfície dinàmic alienat amb l'estil del document. El web  s'ha conceptualitzat amb la col·laboració de l'empresa Adhoc Estudi i pensant que fos capaç d'adaptar-se als diferents dispositius des d'on es consumeix la informació, des d'un smartphone fins a una smart TV, passant per tots els formats intermedis.

Els principals objectius a l'hora de desenvolupar el projecte han estat:

- Presentar el Pla Estratègic en un suport digital, aconseguint així que el document sigui més accessible i arribi a un major nombre d'usuaris.

- Fer-ho d'una forma atractiva. Amb el disseny del web hem buscat transmetre el perfil tecnològic del Tecnocampus reforçant-ne el vessant més innovador. Alhora hem buscat dinamismes per fer els continguts més atractius als usuaris del web.

- En l'àmbit estructural, la web presenta els continguts d'una manera força accessible (en dos clics com a màxim accedeixes a tots els continguts)

Pel que fa estrictament a la programació del web, s'ha usat HTML5, CSS3 i javascript per dotar d'una capa de dinamisme als continguts.


 

Conclou la primera edició del Postgrau en Entrenament Personal i Readaptació Físico Esportiva

$
0
0

El Postgrau en Entrenament Personal i Readaptació Físico Esportiva va celebrar a finals de juny l’acte de cloenda d’aquesta primera edició, formada per tretze estudiants. Noemí Serra i Manuel Garnacho, coordinadors del postgrau, es mostren molt satisfets per la gran acollida que ha tingut el programa entre els estudiants. “Sense cap mena de dubte el professorat és un dels punts forts d’aquest postgrau”, afirma Garnacho.

A partir del proper curs, el programa s’oferirà com a màster degut a la bona valoració per part dels participants. En aquest sentit, el Màster en Entrenament Personal i Readaptació Físico Esportiva es durà a terme d’octubre del 2017 a juny del 2018 i està enfocat sobretot a llicenciats i graduats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Fisioteràpia, Medicina i Magisteri en l’especialitat d’Educació Física. El període de preinscripció ja està obert, i la data límit per realitzar-la és el 22 de setembre. Els estudiants que han realitzat aquest curs el postgrau tindran la oportunitat de seguir formant-se en aquest màster de l'Escola Superior de Ciències de la Salut.

Per a més informació o per a qualsevol dubte, pots consultar la pàgina web del TecnoCampus o enviar un correu a formaciopermanent@tecnocampus.cat.

El professor Josep Maria Raya publica un article a “El Periódico” sobre el preus dels habitatges a Barcelona

$
0
0

El professor de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa Josep Maria Raya va publicar el passat diumenge 16 de juliol un article a la secció d’opinió de El Periódico. Amb el títol “La huida de Barcelona ya no es una canción de verano”, a l'article s'analitza l’increment dels preus dels habitatges a Barcelona.

En aquest sentit, Raya apunta que aquest augment en els preus no es pot considerar una nova bombolla immobiliària ja que una bombolla succeeix quan "no hi ha un motiu econòmic que avali aquesta demanda”. I en aquest cas, sí que existeix perquè, per exemple, actualment es poden obtenir rendibilitats al voltant del 7% a través del lloguer de pisos, arribant fins i tot a xifres de dos dígits a les zones amb més demanda. Per altra banda, Raya considera que s'han de tenir en compte les conseqüències urbanes de l'increment dels preus: “Cada vegada una part més àmplia de la població es veu obligada a deixar la ciutat, accelerant així els processos de gentrificació”.

Si vols saber-ne més, llegeix l’article complet.
 

Es lliura la beca per estudiar el Postgrau en Guió i Direcció d’Actors

$
0
0

El patrocini per part del TecnoCampus del Calella Film Festival, firmat fa unes setmanes, consisteix en una matrícula gratuïta del Postgrau en Guió i Direcció d’Actors, que s’imparteix a l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus. Avui se n'ha fet el lliurament a l'estudiant, Sergi Puig, per part del director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, a qui han acompanyat el director del festival, Albert Guinart, i la coordinadora del postgrau, Ariadna Vázquez. Sergi Puig ha obtingut la beca perquè és el guanyador d’un concurs de curtmetratges on els participants han plasmat una història en un màxim de 48 hores, incloent-hi totes les tasques de gravació i edició de la peça audiovisual.

L’objectiu del Calella Film Festival és consolidar-se com un festival de cinema de qualitat capdavanter a la comarca del Maresme, però també amb projecció internacional. 


Sirsa patrocina un any més els premis Creatic de foment de l'emprenedoria

$
0
0

L'empresa SIRSA ha renovat per quart any consecutiu el seu compromís amb els premis Creatic, dels quals és patrocinador juntament amb BStartUp de Banc de Sabadell. L'acord de renovació l'han signat aquest matí el director general de SIRSA, Víctor Recoder, i la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén.

Els premis Creatic són una iniciaitva del TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, i enguany arriben a la dissetena convocatòria. S'adrecen a emprenedors amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació i a empreses de recent creació. Es tracta d’uns guardons amb una llarga trajectòria que, a banda de la dotació econòmica de cada premi, possibiliten l'allotjament a la incubadora del TecnoCampus.

El termini per presentar candidatura és obert i acaba el 10 d'octubre.

Comunicat de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

$
0
0

La comunitat del TecnoCampus, formada per estudiants, professors i personal d’administració i serveis dels centres universitaris, i per empreses i treballadors del parc, condemna els atemptats terroristes que han tingut lloc aquest dijous 17 d’agost a Barcelona i Cambrils. Manifestem el nostre compromís amb els valors de la democràcia, la pau i la convivència entre diverses cultures i religions, així com la solidaritat amb les víctimes d’aquests actes execrables.

Juntament amb les autoritats de la ciutat i el país, convidem tota la comunitat del TecnoCampus a sumar-se als actes públics de rebuig que es convoquin.

Mataró, 18 d’agost de 2017.
 

Mataró Audiovisual fusiona la ràdio i la tele municipals en un nou espai al TecnoCampus

$
0
0

L’alcalde, David Bote, i el president de Mataró Audiovisual, Joaquim Fernàndez, han visitat aquest matí les obres d’adequació de les instal·lacions que acolliran el nou mitjà públic Mataró Audiovisual, resultant de la integració d’m1tv i Mataró Ràdio. La seu del nou mitjà està situada a l’edifici universitari del TecnoCampus (TCM1) i s'hi accedirà des del carrer Tordera, on fins ara hi havia les instal·lacions de la televisió pública.

El projecte d’adequació dels espais inclou la incorporació d’un estudi plató apte per fer programes híbrids per a ràdio i televisió; d'un estudi de ràdio i d'una cabina “self” de ràdio des d’on poder realitzar butlletins, entrevistes etc. També s’habiliten nous espais per a la redacció, administració, recepció, sala de racks emmagatzematge.

L’adequació dels espais ha contemplat la recuperació d'elements constructius dels estudis que tenia Mataró Ràdio al Centre Cívic del Pla d’en Boet, com les portes acústiques amb visors i els visors acústics.

El projecte d’adequació de les instal·lacions ha estat redactat per l’estudi Xavier Sales, Arquitectes Associats, SLP. Les obres s’han adjudicat a Construccions DECO SA per un import de 206.272,72 € (IVA inclòs).


Distribució de les instal·lacions

L’espai, de 208.90 m², està distribuït en planta baixa i primer pis. A la planta baixa hi ha la recepció, la redacció, la sala de racks refrigerada, la sala de control d’emissió de la televisió, una nova zona d’emmagatzematge i una nova escala d’accés a la primera planta. També a la planta baixa, com fins ara, hi ha els platós de televisió i els estudis de ràdio, que s'usaran conjuntament amb els estudiants del Grau en Mintjans Audiovisuals, amb el qual es volen potenciar les sinergies.

Al primer pis hi ha l’àrea d’administració, la sala de reunions i de direcció, i la zona d’estudis, que compta amb un aïllament acústic especial. En aquesta zona, compartida amb la Universitat, ja que s’hi han mantingut sales de postproducció i el control del plató, s’hi ha construït: un nou estudi plató i el seu control tècnic; un estudi de ràdio amb el seu control; una cabina de ràdio per a informatius i l’accés al control de realització de la televisió.

L'11 de setembre, inici de les emissions

El nou mitjà de comunicació resultant de la integració d’m1tv i Mataró Ràdio, gestionat per l’EPE Mataró Audiovisual, iniciarà les emissions regulars el proper 11 de setembre, data en què posarà en funcionament la nova programació, que ha estat treballada per una comissió formada per un grup de professionals, tots ells lligats als actuals mitjans públics Mataró Ràdio i m1tv.

Els objectius del procés d’integració, que s’ha treballat a través d’una comissió liderada per l’Àrea de Serveis Personals, són guanyar en eficiència i eficàcia; mantenir i reforçar el model de comunicació de proximitat; i incrementar la col·laboració amb el TecnoCampus per desenvolupar una cooperació acadèmica intensa.

El TecnoCampus col·labora en el nou Sistema d'Informació i Intel·ligència Turística de Catalunya

$
0
0

El TecnoCampus és un dels centres universitaris que participarà en la posada en marxa del Sistema d’Informació i Intel·ligència Turística de Catalunya (SIITC), l’objectiu del qual és obtenir un model de coneixement adaptat a les necessitats del sector turístic català. Per primera vegada, Catalunya disposarà d’un sistema de coneixement turístic propi que posarà el coneixement generat a l’abast de tothom. En l'acte de signatura de l'acord, celebrat el juliol, hi van assistir els professors de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus Lluís Codinas i Benet Maimí, tots dos docents de la doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació.

El nou Sistema d’Informació i Intel·ligència Turística de Catalunya és únic a l’Estat i reforçarà encara més la posició de lideratge de la destinació turística catalana. Les dades que s’obtinguin a partir del SIITC permetran definir millor el model turístic de Catalunya, disposar de manera concentrada de la major part de resultats de la recerca que sobre turisme es fa al país, i conèixer millor els turistes que ens visiten per poder facilitar aquesta informació a les empreses turístiques de Catalunya i millorar així la seva competitivitat.

Així mateix, el fet que a més hi estiguin implicats els grups de recerca de les universitats permetrà que diferents professionals de diversos àmbits treballin de forma coordinada, per tal d’establir sinergies i crear un hub de coneixement que potenciï noves recerques i col·laboracions entre universitats.

Els co-signants d’aquest acord són la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra -a través del Tecnocampus-, la Universitat Ramon Llull, el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, l’Escola Superior d’Hosteleria de Barcelona (ESHOB), la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya (Confecat), l’Ajuntament de Barcelona, Turisme de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Un sistema d’informació complet i complex

La idea de crear un sistema de coneixement turístic propi neix a partir de la detecció de certes mancances en aquest àmbit:

- La necessitat d’impulsar la generació i transferència de coneixement per tal de millorar la competitivitat i la sostenibilitat de Catalunya com a destinació turística.
- L’existència de buits d’informació sobre la dinàmica i el funcionament del sistema turístic català.
- L’existència de diferències substancials entre las necessitats de coneixement dels diversos agents productius, les institucions i la pròpia societat segons quina sigui la seva naturalesa, dimensió o àmbit d’interès.
- El fet que bona part del coneixement existent és tàcit i, conseqüentment, difícilment transferible.

Per tal de suplir aquestes mancances, s’ha ideat un sistema de generació de coneixement basat en tres eixos:

- La creació d’una plataforma de dades que incorpori les dades existents i generi nous indicadors a partir de la informació disponible.

- La creació d’unes eines de transferència que canalitzin els fluxos d’informació entre els diferents agents implicats.
- La constitució de xarxes de coneixement o grups de treball per processar la informació existent i crear nous coneixements.

La plataforma de dades consistirà en un repositori integrat de bases de dades rellevants per al coneixement turístic de Catalunya. Podran ser bases d’interès turístic ja existents (com les dades de l’IDESCAT, l’INE, etc.), bases de dades no turístiques però d’interès turístic (registres empresarials, registres de consum, indicadors territorials, ambientals o urbanístics, etc.), indicadors derivats de fonts d’informació on line (anàlisi del comportament del consumidor, anàlisi de les dinàmiques de l’oferta de serveis, anàlisi de la imatge, reputació i posicionament de les destinacions, etc.), o sistemes de coneixement ad hoc orientats al coneixement de dinàmiques específiques.

Les eines de transferència inclouran un servei de generació de coneixement que permetrà l’emmagatzematge, anàlisi i visualització de les dades, un centre de transferència que permetrà la interacció dels diferents agents que participen en l’anàlisi i tractament d’aquestes dades, i un portal de projectes que permetrà posar la informació generada a l’abast de tothom.

Les xarxes de coneixement o grups de treball estaran formats per professionals de diverses institucions i diferents àmbits que utilitzaran les dades del SIITC per generar coneixement sobre temàtiques d’interès per al turisme (mobilitat i fluxos a la destinació; comercialització, reserves i pricing; comportament i hàbits del turista; Governança; Emprenedoria; etc.).

L'acord per posar en marxa aquest Sistema d'Informació i Intel·ligència Turística de Catalunya es va firmar a finals de juliol a Barcelona (imatge).
 

La cursa amb motiu de la Diada tindrà sortida i arribada al TecnoCampus

$
0
0

El TecnoCampus col·labora un any més en la cursa que amb motiu de la Diada se celebra a Mataró el proper diumenge 10 de setembre. Aquesta cursa, de 10 quilòmetres, l'organitza el Centre Atlètic Laietània, amb la col·laboració, a més del TecnoCampus, de Gesport i l'Ajuntament de Mataró.

Els participants tindran aparcament gratuït, entre altres serveis, i podran recollir els dorsals a partir de les 7:30 h a la plaça del TecnoCampus. La inscripció cal fer-la via internet en aquesta aquesta pàgina.

Els 30 primers inscrits de la comunitat Tecnocampus (estudiants, empresaris o treballadors de la Fundació) participaran en un sorteig de:

- 6 invitacions per gaudir del complex esportiu del Centre Atlètic Laietània.

- 1 mes d'entrenament online o en els grups de la pista d'atletisme que gestiona #elartedecorrer entre els nois.

- 1 mes d'entrenament virtual amb el Club Espacio De Corredoras o en els grups de la pista d'atletisme.
 

El professor Marcos Faúndez participa en el tribunal d’una tesi a la Universitat del País Basc

$
0
0

El professor Marcos Faúndez, director de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus, va assistir com a convidat en el tribunal d’una tesis presentada el 27 de juliol al Campus de Guipúscoa de la Universitat del País Basc.

La tesi, realitzada per Unai Martínez de Lizarduy, porta per títol “Aportaciones a la detección del deterioro cognitivo leve basadas en el análisis automático del habla” i el seu principal objectiu és col·laborar en el desenvolupament de tecnologies automàtiques no invasives que afavoreixin la detecció precoç del deteriorament neurocognitiu en la fase inicial de l’Alzheimer. En aquest sentit, l’ús d’aquestes tecnologies no invasives per a un diagnòstic precoç podria suposar la possibilitat que l’entorn familiar i els metges pugessin detectar senyals fiables de la malaltia en curs.
 

Comença el període d’automatrícula per als estudiants del TecnoCampus

$
0
0

Els estudiants a partir del segon curs del TecnoCampus poden començar a matricular-se a partir d’aquest dilluns 4 de setembre. La matrícula es realitza únicament de manera online, exceptuant els estudiants de tercer, quart i cinquè de la Doble titulació en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Turisme i Gestió del Lleure i la Doble titulació en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals, que hauran de seguir les indicacions de la seva guia d’automatrícula.

L’automatrícula es podrà realitzar fins al 12 de setembre a les 23:59 hores. Consulta les recomanacions abans de començar el període d’automatrícula i la guia d’automatrícula del teu grau:

Escola Superior Politècnica

Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa

Escola Superior de Ciències de la Salut

En cas de tenir alguna incidència que no et permeti seguir endavant amb la matrícula, contacta amb nosaltres.
 


S’amplia el termini per fer l’automatrícula al Curs d’Introducció a les Matemàtiques

$
0
0

S’ha ampliat el termini perquè els estudiants de nou accés puguin matricular-se al Curs d’Introducció a les Matemàtiques. Tenen temps per fer-ho fins al 8 de setembre. La inscripció al programa es pot fer de manera online aquí

Sessió "Com evitar que les crisis familiars afectin l’empresa?"

$
0
0

De la mà dels advocats Santiago Tarinas i Margarita Giralt, de l'empresa Tarinas Grup, els assistents coneixeran les claus per determinar els passos a seguir per evitar els problemes fiscals que afecten l'empresa familiar en relació als temes successoris.

La previsió de l'etapa successòria i la planificació dels temes fiscals derivats de l'herència són qüestions força preparades entre les grans empreses, però no tant en les petites i mitjanes. Anticipar-se en temes com aquests garanteix en gran mesura l'organització de l'empresa i, fins i tot, la seva subsistència.

Data: 19 de setembre de 9:30 a 11:00h

Lloc: Sala Burriac del TecnoCampus (edifici TCM2, Av. D'Ernest Lluch, 32)

La propera jornada sobre Indústria 4.0 debat sobre els nous perfils professionals

$
0
0

L’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus organitza juntament amb la Universitat Oberta de Catalunya la sessió “Indústria 4.0: tecnologies habilitadores i perfils professionals”. La jornada tindrà lloc el proper dimecres 13 de setembre al Mobile World Centre de 17.30h a 19.00h. La sessió s’emmarca dins del Màster en Indústria 4.0 que han engegat ambdós centres universitaris de manera conjunta i que comença el proper 18 d’octubre.

En aquesta jornada es presentarà el concepte d’Indústria 4.0 i les tecnologies habilitadores, com els sistemes ciber-físics, la robòtica col·laborativa i la impressió additiva, per exemple, a través de projectes capdavanters desenvolupats al nostre territori. La presentació de la jornada anirà a càrrec de Pere Tuset, director acadèmic del màster, i al llarg de la tarda també es debatrà, entre d'altres temes, sobre els nous reptes de la tecnologia 5G i el rol de les dades i l’aprenentatge automàtic dins l’àmbit de la Indústria 4.0..

El Màster en Indústria 4.0, amb la matrícula encara oberta, es una formació online de dos cursos acadèmics, dividit en dos postgraus i quatre especialitzacions. El màster va dirigit sobretot a enginyers que vulguin treballar en l’entorn industrial i que vulguin complementar la seva formació per aconseguir un perfil d’integrador de sistemes de l’Indústria 4.0, coneguda com la quarta revolució industrial.

Si estàs interessat a assistir-hi, pots fer la inscripció aquí.

Conveni de col·laboració amb el Barcelona Maresme Business Club

$
0
0

La presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Dolors Guillén, i el president de l'associació Barcelona Maresme Business Club, Víctor Recorder, han firmat un conveni de col·laboració entre les dues entitats per fomentar les relacions entre l'àmbit universitari i l'empresarial.

A l'acte de signatura de l'acord també hi van assistir el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, i la directora de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus, Montserrat Vilalta. És amb aquest centre que el conveni contempla un lligam més estret, que es pot traduir en pràctiques dels estudiants a les empreses que formen part del Barcelona Maresme Business Club o en la posada en marxa d'accions conjuntes en àmbits com l'emprenedoria o els treballs de final de grau dels estudiants.

Esmorzar d'empreses TecnoCampus: Hidrolem

$
0
0

Esmorzar el proper 27 de setembre, a càrrec d’Hidrolem Water Resources Management. Xerrada: “La correcta gestió empresarial de l’aigua com a benefici ambiental i econòmic ". De les 9:30 h a 10: 30 h a les sales Burriac i Laia l’Arquera. Cal inscripció prèvia a agenda.tecnocampus.cat.

Durant la sessió, Daniel Meroño, CEO i Consultor Senior d’Hidrolem, compartirà la seva experiencia profesional, com a assessor de gran empreses, de l’administració o del sector residencial. Explicarà la seva experiència treballant a Infraestructures de la Generalitat i a enginyeries multinacionals. Exposarà alguns exemples de bona i mala gestió de l’aigua, a diferents escales perquè la  xerrada sigui entretinguda.

Els esmorzars TecnoCampus són esdeveniments bimensuals que es celebren al Parc TecnoCampus on una de les empreses allotjades pren el paper d’amfitriona i comparteix les seves experiències empresarials amb la comunitat

Viewing all 1984 articles
Browse latest View live