Quantcast
Channel: Noticies
Viewing all 2150 articles
Browse latest View live

El Pla Embarca per a emprenedors obre una nova convocatòria fins al 29 de febrer

$
0
0

El TecnoCampus ha donat a conèixer avui la propera convocatòria del Pla Embarca, per a la qual es poden presentar sol·licituds fins al dia 29 d'aquest mes. Es tracta d'un programa de suport als emprenedors impulsat per ACCIÓ (Generalitat de Catalunya) i gestionat al Maresme pel TecnoCampus. En la primera edició, els resultats han estat notables, ja que prop del 80% de les start-ups del Maresme que hi han participat han augmentat el volum de negoci en un any.

En la sessió celebrada avui, que ha omplert la Sala Burriac del Centre de Congressos del TecnoCampus, s'han abordat les que es considera que són les deu principals raons que expliquen per què alguns nous negocis se'n surten i d'altres no. Federico Diato (Macsha) i Àlex Navarro (Groupalia) han anat desglossant aspectes com  l'entrada de socis inversors, la configuració de l'equip humà, la definició del producte o servei o les campanyes comercials i de màrqueting. En general, han recomanat als actuals i futurs emprenedors que tinguin dedicació exclusiva al nou projecte i que creïn equips multidisciplinars, amb persones competents i amb l'energia que requereix l'emprenedoria.

La benvinguda de l'acte l'han fet la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillen, i el director general, Jaume Teodoro.


Sessió informativa per a la comunitat empresarial sobre la nova normativa ISO

$
0
0

El TecnoCampus ha acollit avui al matí la sessió informativa sobre la nova ISO 9001:2015, en la qual han participat una vintena de representats de diverses empreses. La sessió, que s’ha realitzat a la Sala Burriac del Centre de Congressos del TecnoCampus, estava orientada bàsicament a empreses i s'ha centrat exclusivament en la nova ISO 9001:2015, que es va publicar el 23 de setembre del 2015.

Els objectius de la sessió han estat donar a conèixer les novetats que aporta aquesta nova versió de la norma, saber com afecta als Sistemes de Gestió de la Qualitat actuals i, per últim, analitzar quins canvis caldrien en els actuals Sistemes. Aquesta era una sessió adreçada tant a empreses que ja tenen la ISO 9001:2008, i que s’hauran d’adaptar a la nova normativa, com a empreses que encara no la tenen però que estan interessades en conèixer els canvis.
 

Participació en la 4a Jornada de Promoció de l’Activitat Física

$
0
0

L'Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus, que imparteix el Grau en Infermeria i el doble grau en Fisioteràpia i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, participarà en la 4a Jornada de Promoció de l’Activitat Física, que tindrà lloc el 18 de febrer. L'organitza el Consell Català de l’Esport, dins del seu Pla Nacional de Promoció de l’ Activitat Física. Sota el títol “Mobilitza’t per la teva salut” es tractarà com a tema central la promoció d’ activitat física i salut mitjançant els dispositius mòbils i és fruit de la col·laboració amb el Mobile Word Capital Barcelona. A la Jornada hi participaran metges de l’ esport, professionals de l’ activitat física i la salut i desenvolupadors d’ aplicacions mòbils entre d’ altres. Entre ells, la professora de l'Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus Alba Pardo.

La nova presidenta del TecnoCampus inicia les visites a les empreses del parc

$
0
0

La nova presidenta de la Fundació TecnoCampus, Dolors Guillen, ha iniciat les visites que farà les properes setmanes a les empreses del parc, ubicades als edificis TCM2 i TCM3. Aquests porta a porta pretenen potenciar una relació directa amb tots els empresaris i emprenedors. La incubadora va ser el punt d'inici d'aquestes visites que es durant a terme en cada una de les plantes dels dos edificis els propers dies. La presenta va poder comprovar la varietat de projectes que tenen cabuda als dos edificis, així com el seu caràcter innovador.

Els professors Sesa, Faúndez i Roure publiquen un article sobre el reconeixement de gènere en l'escriptura

Bytemaster col·laborarà amb el Grau en Logística i Negocis Marítims

$
0
0

L'empresa Bytemaster, ubicada al TecnoCampus, s'ha convertit en nou partner acadèmic de Grau en Logística i Negocis Marítims, que s'imparteix a l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa. Segons el coordinador del grau, Jesús Martínez, "el conveni firmat donarà als alumnes l'oportunitat de conèixer i operar, de la mà d'experts, els continguts propis de programaris comercials, als quals sense aquest acord seria molt difícil accedir". El coordinador apunta que això representa un avantatge competitiu per als estudiants del grau, ja que és una oportunitat única dins de la formació pràctica de l'assignatura "Sistemes d'Informació en logística". "Situa el nostre grau al nivell dels nostres partners europeus en formació de noves tecnologies en logística”, conclou. Els alumnes rebran la formació directament de l'empresa en diverses sessions presencials on podran conèixer i treballar les aplicacions destinades al transport marítim, a través del seu sistema Cloud.

L'acord de col·laboració el van firmar la directora de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus, Montserrat Vilalta, i el gerent de ByteMaster, Xavier Camps, a la foto juntament amb el coordinador del grau, Jesús Martínez.

La marca com a forma de protecció de les aplicacions mòbils

$
0
0

El TecnoCampus va acollir ahir dimecres 17 de febrer la sessió “Protecció d’Aplicacions Mòbils”, que va comptar amb l’assistència d’una trentena de persones interessades a conèixer els aspectes bàsics en la gestió de la propietat industrial-intel·lectual. La formació va anar a càrrec del director de Clarke Modet & Co, Jose Mª del Valle, que amb més de trenta anys d’experiència en el sector va explicar la importància de la marca com a forma de protecció de les aplicacions mòbils.

Jose Mª del Valle va donar una sèrie de consells que cal tenir en compte a l’hora de crear una marca, entre els quals destaquen conèixer les associacions de la paraula en altres idiomes de mercats potencials, adaptar-se a tots els mitjans de publicitat i diferenciar-se d’altres marques ja existents. També considera essencial apostar per noms de marques fàcils de recordar i pronunciar i fugir de les marques dèbils, ja que "s'acostuma a pensar que és millor escollir paraules que tinguin proximitat amb el client però el millor és crear paraules, inventar-se la marca", va afegir José Mº Valle.

La sessió també va servir per donar a conèixer i aprofundir en les patents i el copyright com a altres mecanismes de protecció d'aplicacions mòbil i per compartir preguntes i dubtes dels assistents, que l’expert en marques i patents va resoldre al llarg de la formació. Una de les qüestions que va sorgir, i que José Mª va remarcat, va ser la necessitat d’establir una vinculació directe entre el registre de marques i el registre mercantil per assegurar que si es valida el nom d’una marca es pugui utilitzar també per al nom de l’empresa, i a l’inversa.

Marteen Sports World patenta la cera per a esquí 100% ecològica

$
0
0

El fundador de l’empresa Marteen Sports World, Guillem Capellades, explica el desenvolupament d’aquesta gamma de ceres cent per cent ecològiques pensada per practicar esport sense danyar el medi. De moment, sota la marca NZero ofereixen una gamma de ceres per a l’esquí, una idea revolucionària a nivell espanyol, pionera i molt innovadora.

L’empresa ha estat una de les participants del Pla Embarca de l’edició 2015 de la Generalitat de Catalunya i aquest any estrena ubicació en el parc tecnològic TecnoCampus.

Com van ser els inicis de Marteen Sports World?
La idea va sorgir fa uns quatre o cinc anys quan vaig detectar que hi havia una mancança en el món de l’esport de productes ecològics com a accessoris, és a dir, hi ha molts esports que requereixen accessoris com cera o resines per efectuar-se.

Com es diferencia el vostre producte del de la competència?
Bàsicament el fet que sigui cent per cent ecològic, no hi ha ningú més que ho fabriqui. De fet, a Espanya som els únics i a Europa només som dues empreses que oferim productes d’aquest tipus cent per cent ecològics.

Ceres cent per cent ecològiques... Heu patentat el producte?
El producte està patentat a nivell espanyol i europeu i ara estem ampliant la cobertura de la patent a altres països i mercats com Japó, Nova Zelanda o Sud Amèrica. A dia d’avui estem venent a Espanya i a Europa però l’objectiu és obrir nous mercats, ja que el producte va néixer pensant en l’exportació, per un tema de volum de mercat, de cultura de l’esport i de cultura ecològica.

Està en marxa la gamma de ceres per a esports d’esquí anomenada NZero. Hi ha altres esports que voleu atacar?
Actualment estem treballant en el skateboard, sobretot pensant en els usuaris que fan el que s’anomena ‘grindar’, lliscar per superfícies amb la taula de skate, ja que utilitzen la cera per a la part inferior de la taula o per al cantell de superfícies. Els productes per al món del skate ja estan en marxa però estem desenvolupant altres idees per a altres esports com el pàdel o l’escalada, amb la idea d’oferir una alternativa al magnesi.

Des de Marteen Sports World us encarregueu de tota la cadena de producció?
En principi externalitzem la majoria d’elements, buscant els millors proveïdors en cada cas. També subcontractem el servei de desenvolupament a laboratoris externs, actualment treballem amb el laboratori Leitat que està ubicat a Terrassa. Nosaltres tenim la idea, coneixem com funciona el mercat i quin tipus de producte volem però necessitem d’uns químics o uns desenvolupadors de recerca.

Fa unes setmanes vau participar a la fira ISPO de Munich. Quina valoració en faríeu?
Aquesta és la tercera vegada que participem amb estand propi i és rellevant perquè és una de les fires més importants del món en relació a activitats d’oci extern com per exemple esports de neu, activitats de ciclisme, de muntanya o inclús de pàdel surf, que últimament està creixent molt.

Heu participat en el Pla Embarca de la Generalitat de Catalunya. De quina manera us ha ajudat?
Hem tingut la sort de participar en el Pla Embarca 2015 i realment ha estat una gran experiència perquè et permet organitzar-te, establir prioritats i compartir experiències amb altres persones que passen o han passat pel mateix moment que tu. Allò que et permet un programa com el Pla Embarca és posar en ordre els diferents elements del teu projecte i sobretot gaudir de la figura d’un tutor, que et dóna aquest punt de vista extern una mica crític però a vegades molt necessari.

Aquest any també estreneu ubicació... Què consideres que us pot aportar estar al TecnoCampus?
Ens pot enriquir com a empresa i ajudar-nos a madurar. Valorem poder tenir accés a un coneixement i a unes formacions així com tenir la oportunitat de compartir experiències amb altres empreses que estan aquí i que han viscut els mateixos moments vitals que nosaltres.

Quina recomanació donaries als emprenedors que tot just comencen?
A vegades potser has de ser més llençat, volem tenir-ho tot molt controlat i el temps va passant i sovint això no t’aporta res. En el meu cas, penso que si hagués tirat endavant abans algunes de les idees que fa quatre o cinc anys ja tenia en ment potser estaria en un altre moment. Tot i així, el més important és engegar-ho, no tenir por a tirar endavant, crear una xarxa de contactes i donar a conèixer el projecte o el producte al màxim perquè mai saps què et pot aportar la gent que tens al teu voltant.

Quins són els objectius de Marteen Sports World per al 2016?
Pel que fa NZero, la línia de negoci que ja està funcionant, l’objectiu d’aquest any seria l’exportació. La presència a la fira de Munich ens ha permès fer contactes amb mercats potencialment grans, com Japó o Nova Zelanda, que ens interessen molt per trencar l’estacionalitat, per al tema d’esquí i també per al tema ecològic. En relació a altres línies, la idea seria consolidar-ne algunes com el skate o l’escalada i obrir-ne de noves que tenim en ment. Hi ha molt de camí per recórrer, l’esport és dinàmic, cada cop hi ha més gent que en vol practicar i la perspectiva és que segueixi en aquesta línia.

Consideres que la societat està més sensibilitzada a cuidar el medi natural a l’hora de practicar esport?
Penso que la gent cada cop n'és més conscient, encara que és un procés llarg i s’ha d’anar mica en mica. Però quan parlem amb la gent veiem el canvi, molts ens comenten que per fi hi ha algú que pensa que l’activitat que fem en el medi no ha de deixar residus. Aquesta és una mica la nostra filosofia d’empresa i la nostra aportació, fem que la gent gaudeixi fent esport sense que malmeti el medi.
 


Formbytes rep el premi al millor projecte en el VI Fòrum d’inversió de Keiretsu i el Col·legi d’Enginyers Industrials

$
0
0

Formbytes, guanyador 1er premi en els Premis Creatic 2015, és un projecte empresarial que vol fer arribar la impressió 3D a tots els usuaris. Ofereix un kit de muntatge amb el qual es pot crear manualment la pròpia impressora 3D. La principal diferència respecte la competència és el temps de muntatge de la impressora, molt reduït.

Tot i que el producte encara no és al mercat, des de l’any passat l’empresa ofereix tallers, molts d’ells juntament amb Xnergic, en els quals es pot crear una impressora amb l’ajuda de l’equip.

Miquel Lloveras, un dels tres socis fundadors de l’empresa, espera poder llançar el producte en els pròxims mesos: “Encara estem en contacte amb els proveïdors, però esprem vendre a partir de la primavera”.

La repercussió mediàtica que ha aconseguit l’empresa sorprèn especialment si tenim en compte que el projecte té pocs mesos de vida. Formbytes és un projecte que neix de l’afició dels seus tres socis (Miquel Lloveras, Joaquim Agustí i David Marco) al món de la impressió en 3D: “Vam decidir deixar les nostres feines per centrar-nos al 100% en aquest projecte”.

Formbytes és a la incubadora del TecnoCampus (planta 1 de TCM2) des de principis del 2015, quan van començar amb els tallers. Gràcies a reconeixements com el 1r Premi Creatic, otrogat el 19 de novembre de l’any passat d’entre més de 30 projectes, han aconseguit finançament i repercussió per a poder tirar endavant la idea.

Recentment, l’empresa ha aconseguit el premi al millor projecte en el VI Fòrum d’inversió Keiretsu Forum- Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, celebrat el 19 de gener.
 

Braingaze, finalista dels premis 4YFN al Mobile World Congress

$
0
0

Braingaze, empresa fundada al 2013 per Laszlo Bax i Hans Supèr, és una de les 24 finalistes als premis del 4YFN en la categoría d'Internet of Things. El proper dimarts 23 de febrer, en el marc del Mobile World Congress, defensarà el seu projecte amb l’objectiu de ser un dels tres guanyadors del 4YFN.

Braingaze ha desenvolupat un mètode mitjançant la tecnología eye tracking, que es basa en el descobriment de la capacitat de predicció dels petits moviments dels ulls com a marcador per al processament visual cognitiu. Com a primera aplicació clínica, Braingaze està actualment validant el mètode per diagnosticar el TDAH en els nens.
 

Palobiofarma protagonitza el primer esmorzar d'empreses TecnoCampus del 2016

$
0
0

Palobiofarma ha estat aquest matí l'empresa amfitriona del primer dels "Esmorzars TecnoCampus" del 2016. Allotjada al TCM3, aquesta empresa creada el 2007 ja ha fet tres rondes de finançament i ha aconseguit tancar un acord amb Novartis per desenvolupar un primer fàrmac relacionat amb el tractament del càncer de pulmó. Julio Castro, CEO de Palobiofarma, ha explicat que l'empresa ha rebut un autèntic impuls gràcies a l'acord amb una gran farmacèutica, i ha animat els assistents -tots ells membres de la comunitat d'empreses TecnoCampus- a buscar el suport del capital risc per fer créixer els projectes. "Un equip humà competent i optimista, amb el suport d'assessors de relleu i del capital risc, són instruments molt importants en la vida d'una nova empresa", ha apuntat.

En la benvinguda de l'acte, la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, ha encoratjat els empresaris a emprendre projectes conjuntament i aprofitar les sinergies del parc. El director general, Jaume Teodoro, ha destacat les bones xifres d'activitat del parc, amb unes 115 empreses allotjades.

Una jornada sobre emprenedoria reuneix 300 joves a l'auditori

$
0
0

L’auditori del TecnoCampus va acollir ahir dimarts 23 de febrer la jornada d’INNY, pensada per promoure l’esperit emprenedor entre els estudiants de batxillerat. En aquesta ocasió van assistir-hi alumnes de tres centres educatius de Mataró: Escola Pia Santa Anna, Freta i Institut Thos i Codina. Gairebé van ser 300 els joves que van assistir a la jornada d’aproximadament dues hores en la qual es van realitzar tres ponències de quinze minuts, un torn de preguntes/respostes i finalment una sessió de “networking” per als centres educatius que van voler quedar-se per compartir dubtes, experiències i converses amb els tres ponents d’Inny: Alba Coll, Carles Ribes i Nil Mora. Inny és una organització sense ànim de lucre autogestionada per un grup de joves d’entre 15 i 25 anys amb l’objectiu d’esdevenir un punt d’intercanvi de projectes de vida, tot potenciant la proactivitat i l’esperit emprenedor.

La primera ponència va anar a càrrec d'Alba Coll, una estudiant de 20 anys que va narrar la seva experiència de superació personal quan va patir trastorns alimentaris severs fa uns anys. Arran d’aquesta experiència Alba Coll va crear amb quatre companys més l'entitat Caminem Junts, amb l'objectiu de donar suport moral a pacients en tractament de salut mental. Una de les altres xerrades la va realitzar el vocalista i guitarrista Carles Ribes, membre de la banda de pop-rock catalana Amelie.

Inny és el segon projecte que impulsa Nil Mora, després de crear amb divuit anys Gobtx, una iniciativa per organitzar viatges per a estudiants i joves amb tracte directe. Després d’un primer any al TecnoCampus estudiant el Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, va decidir continuar els estudis universitaris a Londres, on va començar a desenvolupar i promoure INNY. En aquest sentit, Nil Mora va explicar la seva experiència en el camp de l’emprenedoria i va animar els estudiants a mantenir una actitud extremadament proactiva per a aconseguir qualsevol objectiu.

Viu el TecnoCampus, una jornada per potenciar la vida universitària!

$
0
0

La plaça del TecnoCampus va ser l'escenari ahir de la jornada "Viu el TecnoCampus", amb actes de tota mena impulsats per alumnes de les tres escoles universitàries del TecnoCampus, amb l'objectiu de fomentar la vida universitària del campus. Les diferents comissions de l’Associació d’Estudiants del TecnoCampus (AsEst) van muntar un estand per donar-se a conèixer i també van fer demostracions de les seves activitats. Algunes de les comissions que va participar-hi van ser la de Street Dance i el grup casteller dels Passerells, que van col·locar una punt informatiu sobre la colla castellera. Per altra banda, l’empresa Formbytes, dedicada a la impressió 3d i guanyadora de l’anterior edició dels Premis Creatic, també va participar-hi posant un estand per acostar als estudiants la tecnologia 3d i els seus productes.

Un dels punts forts de la jornada va ser la presentació del cotxe de l’equip Driving 4 Dream, format per els estudiants Marc Gaixas i Jordi Sánchez, que participaran en aquesta edició d'UniDesert, el raid solidari pel Marroc que començarà el proper dissabte 27 de febrer. Tot i així, una de les grans novetats de Viu el TecnoCampus va ser la presentació a la comunitat estudiantil de TEDxTecnoCampus, una iniciativa sorgida d’un equip format per quinze estudiants que pretén presentar idees i projectes interessants promoveent el debat i el networking entre la comunitat. TEDx  és un programa de conferències locals creat per TED, plantejades i organitzades de forma independent i voluntària per poder acostar l’experiència TED a diferents parts del món. Dani Martín, un dels impulsors de TEDxTecnoCampus, va explicar que tot i que no està tot a punt per un tema de normativa, els interessats ja poden informar-se i conèixer TEDxTecnoCampus a través del Twitter, Facebook i Instagram i d’aquí a través de la seva pàgina web oficial.

Cooperatextil es promociona per segon any a la fira BSTIM d'Igualada

$
0
0

El TecnoCampus va participar dimecres passat per segon any consecutiu a la fira BSTIM, i ho va fer amb un estand propi per promocionar Cooperatextil. Cooperatextil és una plataforma de solucions a les necessitats de fabricació tèxtil. Està formada per tallers i empreses del Maresme, principalment de Mataró i també de Sabadell, que ofereixen tota la varietat de serveis del sector tèxtil: teixits, tints, estampació, tall, disseny i patronatge, confecció, planxa i acabats, fabricadors i gestors de producció per a marques de moda tèxtil, tèxtil llar i accessoris. L'objectiu és captar produccions d'altres països o territoris.

A la inauguració hi van assistir la presidenta del TecnoCampus i regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, i el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro.

BSTIM és un saló professional que pretén donar resposta a les necessitats d’aprovisionament en proximitat de peça acabada de marques i distribuïdors del sector de la moda. La seva missió és facilitar l’establiment de relacions comercials entre empreses industrials tèxtils i gestors de produccions de productes de moda amb marques i distribuïdors europeus.

IntEntSem o com estimular l’emprenedoria multidisciplinar

$
0
0

Estimular l’intercanvi per crear projectes de futur. Aquest és l’objectiu d’ IntEntSem (International Entrepreneurship Seminar), un programa anual d’emprenedoria a escala europea en què participen estudiants de sis universitats amb els seus coaches, els professors que els acompanyen. “L’objectiu és que els estudiants, agrupats en equips internacionals i multidisciplinaris, desenvolupin un projecte emprenedor durant la setmana intensiva que dura el programa”, explica Ester Bernadó, professora d’emprenedoria del TecnoCampus i encarregada d’acompanyar els estudiants del TenoCampus que participen a l’IntEntSem.

Llegiu la notícia publicada al diari ARA.


Un article comprova les competències emprenedores en divuit països de l'OCDE

$
0
0

L'European Journal of Education acaba de publicar l'article titulat “Entrepreneurial Skills and Education-Job Matching of Higher Education Graduates”, que tracta de competències emprenedores. Aquestes competències, que sobretot són estar alerta a noves oportunitats, capacitat de qüestionar les idees i creativitat, es demostren en l'article com a molt positives no només a l’hora d’emprendre una nova idea empresarial, sinó també en els treballs per compte aliè, cosa que les posiciona com a molt rellevants en el mercat de treball. Aquest és el primer article que explícitament testeja les competències emprenedores al mercat laboral en divuit països de l'OCDE.

Els autors d’aquest article són els professors de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus Aleksander Kucel, Màrian Buil i Núria Masferrer, i Péter Róbert, de l'Hungarian Academy of Sciences. Tots ells són integrants del Grup de recerca CEO (Competències-Emprenedoria-Ocupacions) del Tecnocampus.

"Els nous vídeos ¿jocs?", article de la professora Gina Tost al diari ARA

$
0
0

La professora del Grau en Disseny i Producció de Videojocs Gina Tost publica al diari ARA, juntament amb Xavier Vidal, un article en què es planteja el futur d'aquest sector creatiu que té una importància creixent en l'economia. "En els últims temps, la forma i el contingut dels videojocs ha evolucionat cap a noves vies narratives més introspectives i psicològiques. Com són i cap on van les noves formes d’explicar les històries dels videojocs?", es pregunta l'article.

Llegiu-lo aquí.
 

Cinquena jornada del Grup de Recerca Infermera en Simulació a Catalunya i Andorra al TecnoCampus

$
0
0

El Centre de Simulació i Innovació en Salut (CSIS) va acollir dilluns 29 de febrer la V Jornada del Grup de Recerca Infermera en Simulació a Catalunya i Andorra (GRISCA), que va tenir lloc al TecnoCampus. La responsable del CSIS Dra. Carolina Chabrera, i membre de la Junta Directiva del Grup GRISCA, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents i d'inaugurar la jornada, en la qual van assistir representants i experts en simulació de 16 universitats catalanes.

El Grup GRISCA, format per 40 membres, té com a missió fomentar la investigació i la docència relacionada amb la simulació en el Grau en Infermeria mitjançant el treball comú i compartit de diferents institucions, en l’àmbit nacional i internacional.


 

Noves empreses allotjades al parc: Multivac, Solucions Informátiques Maresme i Net Ip

$
0
0

Donem la benvinguda a les empreses que s’han incorporat el nostre parc durant el mes de març:

- Multivac, multinacional alemana que desenvolupa tecnologia d’envasament de productes de gran qualitat. S’allotja a la primera planta de la torre TCM3 a més a més d’un dels locals de la planta baixa de la mateixa torre. La filial española de l'empresa alemana MULTIVAC , fabricant capdavantera en tecnologia d’envasament, ocupa tota la primera planta de la torre TCM3 i un local en planta baixa de la mateixa torre.

Multivac desenvolupen solucions d’envasament adaptades a les necessitats dels clients oferint sempre les últimes tecnologies i productes més innovadors, de manera eficaç, i optimitzant l’estalvi de recursos naturals
 


- Solucions Informátiques Maresme: empresa que ofereix les millors Solucions i serveis de monitorització com a eina vertical i transversal pel client


- Net Ip, Agència de màrqueting omnicanal,experta en transformació digital en el sector Retail

El TecnoCampus ampliarà les instal·lacions per donar cabuda a més de 3.000 estudiants

$
0
0

El TecnoCampus inicia aquest mes les obres de construcció a l’edifici del Rengle -situat just al costat de la seu del parc- d’un nou aulari on es traslladarà el proper curs l’Escola Superior de Ciències de la Salut, un dels tres centres universitaris del parc. La inversió, que se situarà al voltant d’un milió d’euros, és crucial per disposar de noves aules i espais de treball que donin cabuda al creixement del nombre d’estudiants. Aquets matí la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén; el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, han visitat l'espai on se situarà aquets nou espai per a estudiants.

La bona acollida dels estudis del TecnoCampus, impartits tots amb el segell de la Universitat Pompeu Fabra, ha fet que la xifra d’estudiants sigui actualment de 2.915 (2.889 de grau i 26 de màsters). Amb el desplegament dels graus actuals i la posada en marxa de nous, es calcula que el nombre de matriculats superarà àmpliament els 3.000 el proper curs. Després de créixer amb noves aules el curs passat, ocupant les que tenia disponibles CETEMMSA en el mateix edifici, ara s'afronten aquestes obres d'ampliació, que possibilitaran el creixement d'alumnes dels propers cursos.

L’oferta del TecnoCampus per al curs 2016-2017 es reforça i continua la línia ascendent dels darrers cursos amb una nova proposta formativa creada a partir dels graus existents. Es tracta de l’Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació i el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, que es podran cursar conjuntament en una nova doble titulació. A més, s’introdueix la simultaneïtat d’estudis dels graus en Electrònica Industrial i Automàtica i Informàtica de Gestió, que es podran cursar en cinc anys i un trimestre.

Pel que fa a l’àmbit de socials, cal destacar novament l’oferta del Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació amb docència en anglès, primer del Tecnocampus impartit totalment en aquesta llengua.

Quant a l’oferta de postgraus, el TecnoCampus participa en un estand conjunt de tot el grup de la Universitat Pompeu Fabra al Saló Futura. S’hi informarà d’una oferta de continuació dels graus en la qual destaquen els dos màsters universitaris oficials: el d’Emprenedoria i Innovació i el de Cronicitat i Dependència. A banda d’aquests dues titulacions de màster universitari, el TecnoCampus ha desenvolupat una àmplia oferta de postgraus professionalitzadors en els àmbits de la salut i la tecnologia.

Beques socials i Jornada de Portes Obertes

Per facilitar l’accés als estudis del parc, el TecnoCampus té en marxa un programa de beques socials mitjançant les quals es pot assolir la gratuïtat de la matrícula si es compleixen determinats requisits econòmics i acadèmics. A més, tots els estudiants tenen l’opció de finançar a interès zero i pagar a terminis sense recàrrecs l’import de la matrícula, gràcies a l’acord que té el TecnoCampus amb una entitat bancària.

Per informar de tots aquests aspectes, el TecnoCampus organitza el 16 d’abril una Jornada de Portes Obertes adreçada a estudiants i familiars perquè coneguin de primera mà els estudis, els docents i les instal·lacions on s’imparteixen.

Viewing all 2150 articles
Browse latest View live